Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 Ιανουάριος 2020 Φεβρουάριος 2020 Μάρτιος 2020 Απρίλιος 2020 Μάιος 2020 Ιούνιος 2020 Ιούλιος 2020 Αύγουστος 2020 Σεπτέμβριος 2020 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

14-04-2020: Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου για το Πάσχα Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 

Αθήνα, 14 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου για το Πάσχα

«Η Χώρα μας - μετά από μια μακρά περίοδο επώδυνων δοκιμασιών - βρίσκεται εκ νέου ενώπιον ενός πολυμέτωπου αγώνα.

Το ένστολο δυναμικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, να δοκιμάζεται μακριά από τις οικογένειές του.

Δίπλα του όμως βρίσκεται υπερήφανη σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και η πολιτεία, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της πολυδιάστατης αποστολής, που για μια ακόμη φορά, καλείται να φέρει εις πέρας.

Αφενός, πρωτοστατεί καθημερινά στο πεδίο, πλάι στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή διατηρώντας απροσπέλαστα τα σύνορα μας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απέναντι σε κάθε είδους απόπειρες και σχέδια επιβουλής από την Τουρκία. Σχέδια και πρακτικές που στρέφονται ενάντια σε κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και πρακτική καλής γειτονίας.

Αφετέρου, χάρη στα τεράστια αποθέματα σθένους και στην αφοσίωση που διαθέτει, με υποδειγματική αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή άμυνας, μαζί με το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας στη μάχη, κατά της διασποράς του COVID-19 με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας για μια κοινωνία ασφαλή, ανοικτή, ευημερούσα όπως αρμόζει στη σύγχρονη δημοκρατία στην οποία ζούμε.

Σας συγχαίρουμε, σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς και προσευχόμαστε το πνεύμα των Άγιων τούτων ημερών για όλη τη Χριστιανοσύνη να σας οπλίζει με δύναμη και να χαρίζει υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.

Καλό Πάσχα.»


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου