Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 Ιανουάριος 2020 Φεβρουάριος 2020 Μάρτιος 2020 Απρίλιος 2020 Μάιος 2020 Ιούνιος 2020 Ιούλιος 2020 Αύγουστος 2020 Σεπτέμβριος 2020 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

23-01-2020: Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας κ. Erik Haupt Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας κ. Erik Haupt

Συνάντηση είχε σήμερα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας κ. Erik Haupt.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, αναλύθηκε το περιβάλλον ασφάλειας των δυο χωρών και επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο της υφιστάμενης συνεργασίας.

Επιπλέον, οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, σχετικά με τις στρατηγικές για την ασφάλεια, την αντεγκληματική πολιτική, το σωφρονιστικό σύστημα και τον έλεγχο των συνόρων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειρίας, ειδικότερα όσον αφορά στις βέλτιστες αστυνομικές πρακτικές, τις εκπαιδεύσεις και την ορθολογική διαχείριση προσωπικού και μέσων.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε επιπλέον να εξεταστεί η προοπτική ανταλλαγής εκπαιδευτικών επισκέψεων κλιμακίων Αξιωματικών των δυο Αστυνομιών.

Στη συνάντηση παρέστη ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού, κ. Αραμπατζής Ευάγγελος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου