Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 Ιανουάριος 2020 Φεβρουάριος 2020 Μάρτιος 2020 Απρίλιος 2020 Μάιος 2020 Ιούνιος 2020 Ιούλιος 2020 Αύγουστος 2020 Σεπτέμβριος 2020 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

02-06-2020: Δωρεά μοτοσικλετών στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά μοτοσικλετών στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποιήθηκε το πρωί εκδήλωση για την παραλαβή 8 μοτοσικλετών YAMAHA, δωρεά των εταιρειών ΟΡΥΜΗΛ και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ.

Οι μοτοσικλέτες ενισχύουν τον στόλο της ΔΙΑΣ και ήδη τα πληρώματά τους συμμετέχουν στη δράση της υπηρεσίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από τα γραφεία της  Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εταιρειών κ.κ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, Επίτιμο Πρόεδρο του Δ.Σ. της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Πάρη Κυριακόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε για τη δωρεά τους, επισημαίνοντας ότι: «είναι πάρα πολύ σημαντική η χειρονομία σας, διότι οι μηχανές που παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία θα βοηθήσουν στην αποστολή της ΔΙΑΣ, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του πολίτη».

Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙΑΣ τονίζοντας ότι: «κάνουν ένα έργο καταπληκτικό, είναι παντού παρόντες όταν χρειάζεται και με έναν ευγενικό τρόπο συμπαρίστανται στον πολίτη και συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές. Είστε όλοι άξιοι  επαίνων», κατέληξε.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εταιριών για την ευγενική προσφορά τους και συμπλήρωσε πως: «είναι πολύ σημαντική αυτή η δωρεά για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς παρέχουμε στους συναδέλφους μας τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να ανταποκριθούν με επάρκεια στο έργο τους».

Από τις εταιρείες παρευρέθηκαν επίσης, οι κ.κ  Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Γιάννης Σώκιαλης, Διευθυντής κλάδου Yamaha.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τριαντάφυλλος και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών Αστυνόμος Β’ Πέτρος Λαγουδάκος.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου