Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 Ιανουάριος 2020 Φεβρουάριος 2020 Μάρτιος 2020 Απρίλιος 2020 Μάιος 2020 Ιούνιος 2020 Ιούλιος 2020 Αύγουστος 2020 Σεπτέμβριος 2020 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

06-06-2020: Στην Κρήτη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 Αθήνα, 6 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κρήτη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη

Aυστηρό μήνυμα σε όσους πρωταγωνιστούν σε αιματηρά επεισόδια στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα, έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη διάρκεια επίσκεψής του στο νησί, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη. Όπως επεσήμανε «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα. Αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα μιας άλλης εποχής».

Στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως όσοι μέσα από περιστατικά βίας δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι το κράτος δεν είναι “παρών”, κάνουν λάθος και πως η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν νόμους.

«Βρισκόμαστε εδώ διότι θέλουμε να στείλουμε μήνυμα που αφορά όλα εκείνα τα περιστατικά και τα φαινόμενα που αντιλαμβάνονται ορισμένοι σε κάποιες περιοχές ότι το κράτος δεν είναι “παρών”. Κάνουν λάθος. Η δημοκρατία έχει νόμους. Η ελευθερία έχει νόμους και οι νόμοι εφαρμόζονται και στο εξής με τον απόλυτα αυστηρό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συμπληρώνοντας ότι η νομιμότητα θα επιβληθεί και θα εφαρμοστεί για όλους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συμμετείχε σε υπηρεσιακές συσκέψεις με τους διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Κρήτης και τους Διοικητές των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νησιού.

Επίσης, συναντήθηκε και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών Ενώσεων και Φορέων Αστυνομικών της Κρήτης.

Αργότερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε επαφές με τον  Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης Γιάννη Κουράκη, Βουλευτές του Ηρακλείου και Δημάρχους.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη δήλωση του  Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εδώ.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου