Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 Ιανουάριος 2020 Φεβρουάριος 2020 Μάρτιος 2020 Απρίλιος 2020 Μάιος 2020 Ιούνιος 2020 Ιούλιος 2020 Αύγουστος 2020 Σεπτέμβριος 2020 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

10-06-2020: Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας των ατόμων με πολλαπλή σκλήρυνση συζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου στο Υπουργείο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γεώργιου-Μάριου Καραγιάννη, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη, καθώς και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την πλευρά της ΠΟΑμΣΚΠ παρευρέθησαν η πρόεδρος του ΔΣ, Βασιλική Μαράτα, η αντιπρόεδρος Μόιρα Τζίτζικα και η γενική γραμματέας Μαρία Μαμαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν πάνω από 20.000 πάσχοντες, μέλη της Ομοσπονδίας, όπως μεταξύ άλλων, η παράνομη στάθμευση σε θέσεις ΑμεΑ, η προστασία της εργασίας των ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας στα Σώματα Ασφαλείας, η βελτίωση της προσβασιμότητας σε τοπικά αστυνομικά τμήματα και η έκδοση οδηγιών προς τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας για την ιδιαίτερη μεταχείριση των πασχόντων από χρόνια νοσήματα, κατά τη διάρκεια εκτάκτων αναγκών.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και η Ομοσπονδία συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για τη μέγιστη δυνατή βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου