Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 Ιανουάριος 2020 Φεβρουάριος 2020 Μάρτιος 2020 Απρίλιος 2020 Μάιος 2020 Ιούνιος 2020 Ιούλιος 2020 Αύγουστος 2020 Σεπτέμβριος 2020 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

13-06-2020: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε την Πάτρα και είχε σειρά συσκέψεων για ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την οριστικοποίηση του χώρου, όπου θα ανεγερθεί το νέο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας.

Όπως τόνισε, είναι ένα μεγάλο ζήτημα που αφορά την πόλη της Πάτρας και τον Νομό Αχαΐας και παραμένει εδώ και χρόνια σε εκκρεμότητα. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επεσήμανε ότι μέσα σε δύο μήνες θα έχει οριστικοποιηθεί ο χώρος και θα ξεκινήσει η ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου που χρειάζεται η περιοχή και θα είναι αντάξιο της πόλης. Ενώ, παράλληλα, ανακοίνωσε πως όλοι οι αστυνομικοί του Νομού θα εξοπλιστούν με είδη ατομικής προστασίας και όλα όσα χρειάζονται για να είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων. Επίσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι έως το τέλος του έτους θα ενισχυθούν οι δυνάμεις τους με 100 καινούργια οχήματα.

Σε ό,τι αφορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο κ.Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «φέτος είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, διαθέτουμε περισσότερα μέσα και περισσότερο προσωπικό» και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δυνάμεις θα είναι και πιο αποτελεσματικές.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προήδρευσε συσκέψεων με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Αχαΐας, Αιτωλίας, Ηλείας και Ακαρνανίας, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων ΕΛ.ΑΣ, αλλά και Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ακολούθησαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και τους δημάρχους Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου και Καλαβρύτων. Σε όλες τις συναντήσεις ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνοδευόταν από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εδώ.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου